Despre noi

Laboratorul de analize medicale BIOMEDICA, cu o vechime de peste 22 de ani, asigura medicului si pacientului un spectru larg de investigatii in domeniile: hematologie, biochimie, serologie, imunologie, microbiologie, parazitologie si alergologie.

Implementarea Sistemului Managementului Calitatii conform cerintelor standardelor internationale SR ISO 15189/2013 a fost posibila prin:

  • profesionalismul intregului personal, calificat si pregatit permanent;
  • dotare cu analizoare automate, care confera precizie si rapiditate;
  • raportare computerizata a datelor, care confera trasabilitate;
  • adaptarea actului medical la nevoile clientilor/pacientilor.

Laboratorul nostru a fost reacreditat conform standardului SR EN 15189 in martie 2021.
Calitatea rezultatelor oferite clientilor nostri sunt confirmate de evaluarile primite de la programe internationale si nationale la care am participat pe parcursul ultimilor ani. Aceste programe organizate de CALILAB, ROLAB si TODY LABORATORIES constituie o strategie de verificare permanenta a performantelor laboratorului nostru.

Laboratorul nostru efectueaza analize medicale decontate de CAS Neamt si CASA A.O.P.S.N.A.J Bucuresti.
Programarea la analizele medicale gratuite se poate face in functie de fondurile alocate de CAS Neamt si CASA A.O.P.S.N.A.J Bucuresti.

In cei peste 20 de ani de activitate am dorit sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de calitate. De la preluarea pacientului la receptie si pana la eliberarea rezultatelor, noi, Biomedica, suntem atenti la fiecare detaliu.

Nu omitem nimic si nu facem nici un compromis. Pentru garantarea corectitudinii rezultatelor analizelor medicale, analizoarele noastre sunt calibrate si verificate prin control intern de calitate zilnic.

Prioritatea noastra, ca laborator clinic, este perfectionarea continua a activitatilor care conduc la siguranta si corectitudinea rezultatelor analizelor.
Pentru ca de aceasta corectitudine depinde calitatea actului medical.
Din aceste considerente, noi, Biomedica, zi de zi investim in calitate, pentru ca tu, pacientul nostru, sa fii sigur de rezultatele tale!